18 Haziran 2013 Salı

Dostluk



Okuduklarımdan…

Dostluk üzerine bir mektup

Canım arkadaşlarım,
Bazen yüreği sıkışır insanın,  anlamlandıramaz yaşadıklarını ne oluyor, neler oluyor, hayat bana bunları neden yapıyor diye sorgulamaya başlar.
Yüreğin yangın yeridir sanki, dokunanı yakacak kadar yanar, gözyaşların göz pınarların yakmaya başlamıştır artık,  bağıra bağıra ağlamak yüreğindeki yangını etrafına yaymak etrafını da yakmak istersin.
İşte o gün çıkar gelir dostlar yürekleri içindeki yangını söndürecek kadar sevgiyle dolu, yavaş yavaş dindirirler acını yavaş yavaş söndürürler ateşini, belki güçleri yetmez yaşadıklarını dindirmeye ama “ ben buradayım ben varım, acın acındır, derdin derdim, bir şey yapamam ama seni dinlerim, omzumu veririm başını yaslayıp ta ağlaman için”
O zaman anlarsın hayat sana neden verir bunca sıkıntıyı, yanındakilerini görmen dostluklarla aslında ne kadar zengin olduğunu bilmen için.
Artık yıldıramaz hiçbir şey, ne insanların küçük ayak oyunları, nede yüreğinde sevgi kırıntısı taşımayanları, hepsinin hepsinin üstesinden  gelirsin  merak etme , yeter ki dost yanında olsun Teşekkürler...arkadaşlarım..

                                                           İYİ Kİ  VARSINIZ
Teşekkürler  Gül Özel, Yasemin Akpınar, Gülseren BuğdacıSema Üretürk , Serap Şencan Zuhal Hacıalioğlu, Hülya Bilgin, Kamuran Öztekin, Hafize Kır
                                                              18/06/2013                            
                                                         Semra Ayçiçek

2 yorum :

  1. ah onlar dostluk gibisi var mı kan bağından bile güçlü çoğu zaman
    iyi ki varsınız dedirten, dedirtebilen herkese sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dostu,arkadaşı ve yeğeni olması ..şanslıyım.

      Sil